top of page

Acerca de

PRIVATE ARRANGEMENTER

Det er muligt at booke multisalen og hal 1 til private arrangementer. Begge lokaler skal efter leje efterlades i minimum samme stand, som man overtager det i. Husk at medtage tid til oprydning og rengøring i din booking.

 

Hal 1 egner sig godt til boldleg og aktiviteter, der kræver plads, f.eks. i forbindelse med en børnefødselsdag. Hal 1 egner sig dog ikke til indtag af mad 😉

Multisalen egner sig godt til f.eks. klassearrangementer. Der står bordtennisborde på gangen ved multisalen, som gerne må benyttes (net, bat og bolde skal evt. selv medbringes). Der er et depot med borde (ca. 12 stk 80x180 cm) og stole (ca. 65 stk med polster samt ca. 30 stk i en anden variant uden polster). Venligst husk at lukke vinduerne ved musikafspilning af hensyn til naboerne og også når du forlader lokalet. Ungdomsfester med alkohol er ikke tilladt - på nær to årlige 9. klassesfester. 

 

Cafe Hangout og køkkenet udlejes som udgangspunkt ikke til private arrangementer. Der er derfor ikke mulighed for køleskabsopbevaring og tilberedning af mad. Service (store/små tallerkener, bestik, drikkeglas, vinglas) udlånes og kan opvaskes mod timepris efter nærmere aftale. 

Gymnastiksalen med redskaber samt hal 2 udlejes desværre ikke til private arrangementer. Disse lokaler er ejet af Aarhus Kommune og må ikke udlejes til "ikke-idrætsformål eller til brugere, der ikke er godkendte folkeoplysende foreninger uden godkendelse af Aarhus Kommune, Magistratsafdelingen for Børn og Unge".

Må man medbringe sin egen mad?

Det anses som "god stil" at spørge Cafe Hangout. Til finere madlavning er svaret dog altid nej - der er ikke ressourcer til det😅 Men til klassearrangementer og børnefødselsdage kan Cafe Hangout være en god mulighed😊

Idéer til børnefødselsdag/klassearrangement: 

Menu 1: 2 pølsehorn/1 foccasia, muffin, lille slush ice/sodavand: 42,-

Menu 2: Fransk hotdog, muffin, lille slush ice/sodavand: 57,-

Menu 3: Pizza med skinke og ost/pepperoni og ost, lille slush ice/sodavand: 73,-

Menu 4: Burger med pommes, lille slush ice/sodavand: 75,-

Menu 5: Boller/kylling i karry med peanuts og kokosdrys, lille slush ice/sodavand: 75,-

Priser er gældende ved min. 10 ens bestillinger, der betales samlet, og forudsat at caféen har åbent (evt. betinget af øvrigt aktivitetsniveau). Hvis caféen er optaget/lukket, kan der være mulighed for at benytte Hyggehulen.

Affald:

Eget affald medtages. Alternativt forbeholder vi os retten til at fakturere ekstra for håndtering af affald. 

Lejepriser:

Det kan ofte betale sig at blive støttemedlem. Det koster 250 kr. og gælder i 1 år. Støttemedlemskab købes her.

Hal 1: 575 kr./time. Som støttemedlem koster det 204 kr./time i perioden sept-april og 192 kr./time i perioden maj-august.

Multisalen: 325 kr./time. Som støttemedlem koster det 128 kr./time i perioden sept-april og 95 kr./time i perioden maj-august. Som støttemedlem kan du også leje multisalen i 1 døgn for 1500 kr./2 døgn for 2500 kr. 

Sådan booker du

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger i vores bookingsystem, gør du det her. Herefter kan du lave en bookingforespørgsel i det tidsinterval, du ønsker. Når bookingforespørgslen er godkendt, modtager du en bekræftelse på mail.

OBS! Husk at oprette dig som støttemedlem også, hvis du ønsker en billigere timepris (se under lejepriser). 

Det er to forskellige oprettelser😉

bottom of page