top of page
Søg

⚽️ VM FODBOLDFEST 26/11 ⚽️I samarbejde med SSF Fodbold viser vi fodbold i hal 1 den 26/11. Vi har lejet en storskærm og fået ok fra TV2. Vi afventer endnu DR ift. visning af deres kampe før og efter Danmarks kamp.


Udover kampen Danmark-Frankrig kl. 17 satser vi på, at vi også kan vise Polen-Saudi Arabien kl. 14 samt Mexico-Argentina kl. 20. Der vil under alle omstændigheder være aktiviteter hele eftermiddagen og aftenen. Vi må ikke tage entré eller annoncere med sponsorer, så det bliver helt gratis.


Vi ved, at I bliver både sultne og tørstige på sådan en dag, og af hensyn til planlægning og indkøb sælger vi derfor madbilletter forud for arrangementet. Menuen er en stor bacon cheese burger (135 g flammegrillet bøf), som serveres i tidsrummet 16.30-20-ish. Burgeren sælges med drikkevarer med henblik på at minimere evt. kødannelse. Der er mulighed for at købe ekstra drikkevarer.


OBS! Vi gør opmærksom på, at der af sikkerhedsmæssige hensyn er begrænsning på, hvor mange, der kan være i hallen. Har du købt mad, er der selvfølgelig plads til dig.

395 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page