top of page
Søg

Hal(v)årsstatus

Hvad skete der med hoppeborgen? Hvad med food truck’en? Hvad med ung fredag og flere arrangementer?


Dette er en statusopdatering, der er lidt for lang til mit ugentlige ”nyhedsbrev” omkring hvad der sker i Midtpunktet. Men er du nysgerrig på vindretningen, så læs med her.


Først og fremmest er det været vildt fedt at være halløjdame. Altså hende, der har nogenlunde styr på hvem, hvad, hvor og hvornår. Der er godt nok mange hvem’er, og det med at huske navne er ikke min største styrke, men jeg øver mig😉 Som halløjdame har jeg ud over caféen ansvar for halbooking og den driftsmæssige del af Midtpunktet, planlægning af arrangementer, sponsoraftaler, m.m. Det er mange kasketter, hvilket er vildt fedt, skaber god afveksling og kontakt til mange, især jer lokale, hvilket bare er megahyggeligt. Jeg startede med mange ambitioner, men jeg indså, at jeg manglede et par meters bredde på skuldrene og måtte snævre ind. Men skuldrene er ved at brede sig ud igen, og der skal nok kommer mere action i Midtpunktet. For det er bare det perfekte sted at mødes og hygge i Skødstrup❤️


Det vigtigste først...


Vil du arbejde i Cafe Hangout?

Jeg får brug for nye, friske og smilende ansigter til Cafe Hangout fra efter sommerferien.

Jeg forventer at få brug for fire unge på 15-17 år og to på mindst 18 år. Har du lyst, så send mig gerne en kort mail på kontakt@8541midtpunktet.dk. Bare fortæl lidt om dig selv og evt. hvilke dage, du vil kunne arbejde. For der skal selvfølgelig tages hensyn til både skole og idrætsaktiviteter.


Kommende arrangementer

Jeg vil rigtig gerne afvikle flere arrangementer, der skal gøre det muligt at være sammen om oplevelser. Midtpunktet er ikke kun et sted for idrætten men også et sted for kulturen. Og i bund og grund ønsker jeg bare, at vi skal være mere sammen, hygge sammen og have det sjovt. Jeg kan p.t. løfte sløret for følgende, planlagte arrangementer:


Foredraget afholdes af Ann-Christina fra virksomheden Moneypenny & more, der rådgiver om, hvordan vi bedre kan tage tage et bevidst valg omkring økonomi, opsparing og investering.
7/9: Foredrag om aktier

Onsdag den 7. september:

Foredrag om aktier i Multisalen kl. 19-21. Foredraget afholdes af Ann-Christina, oftest kaldet AC, fra virksomheden Moneypenny & more. AC vil fortælle os, hvordan vi bedre kan tage tage et bevidst valg omkring økonomi, opsparing og investering.

22/9: Portvinssmagning

Torsdag den 22. september: Portvinssmagning i samarbejde med AH Vine kl. 19-21 i Cafe Hangout.

Det bugner med (ubrugte) portvinsglas i depotet med ekstra service. Så selvfølgelig skal vi have en portvinssmagning, hvor der serveres lidt lækkert til, og vi er så heldige, at få eksperthjælp fra AH Vine.8/10: Bandet Båndsalat kommer og giver den gas

Fredag den 7. oktober - lørdag den 8. oktober:

Skødstrup Sportsforening fylder 80 år, og Midtpunktet fylder 10 år. Vi fejrer det med et brag af børnedisko og ungdomsfest om fredagen samt sportslørdag og voksenfest med DJ og bandet Båndsalat om lørdagen.Der kommer mere info og mulighed for køb af billetter snarest.


Hvad skete der med hoppeborgen:

Isoleret i en coronahule med kreditkort i februar måned traf jeg nogle hurtige købsbeslutninger😅 Blandt andet en hoppeborg/tarzan

bane. Den ville være voldfed, hvis ellers der ikke var hul i den. Det er ikke fordi, jeg blev snydt, jeg tænkte blot, at jeg gjorde en god handel… Den kan også godt lappes, men det vil koste yderligere 8000,- at få den lappet, godkendt og synet. Derudover er der årlige udgifter på den, og hver opstilling kræver tilladelse fra Østjyllands Politi. Så jeg har ikke villet prioritere mine kræfter på den endnu og er ikke helt afklaret i forhold til, om jeg kan se en paybackmodel ift. at få refunderet udgifterne😁 Og så er der endnu et issue: den fylder ret meget, så det er også lidt noget ”baks” med pladsen.


Cafe Hangoutdoor - foodtruck’en

I marts købte jeg den fineste røde og charmerende foodtruck. Jeg fik døbt den Cafe Hangoutdoor og tænkte, at cafelivet skulle på græs efter påske. Men… I fortsatte med at komme i cafeen indenfor (af hjertet kæmpe tak❤️), mens der lige var noget strøm, der skulle fikses. Og en vandhane, der ikke skulle dryppe. Og udstyr, der skulle købes til den røde laberlarve. Så jeg endte med ikke at stresse med at få den trillet op til hallen. Den fik sin ilddåb til Løgtenløbet, og jeg erfarede, at jeg kommer til at gå kold i at skulle slæbe ting frem og tilbage til de dage, hvor der ikke er bookinger i caféen. Så jeg tror, at foodtruck’en skal have en ny ejer.


Ung Fredag

At skabe et hængeudsted for byens unge var en af mine kongstanker, da jeg startede. Planen er, at det gamle cafeteria (det, der blev brugt som testcenter), skal peppes lidt op, så det kan bruges som både møderum og af elever i skoletiden og af unge og evt. foreninger om aftenen. Det står ret nøgent og koldt i øjeblikket. Har du lyst til at give en hånd med i uge 31-32 til maling, syning af gardiner, m.m., så hører jeg meget gerne fra dig. Har du møbler, der skal smides ud, kan de muligvis bruges til give hænge-ud-muligheder. Så snart der er lidt tjek på rummet, vil der blive sendt en update ud med opfordring til, at forældre kan indgå som frivillige til unge-hænge-ud-tid.


Åbningstider?

Caféens åbningstider er ret dynamiske, og jeg prøver at følge foreningslivets aktiviteter. Jeg er landet på et godt udgangspunkt, der hedder 11.30-12.30 og eftermiddag til 19.30-20-ish på hverdage (ikke fredage i lavsæson) samt åbent i weekender ved større stævner.


Ønskes der åbent ifm. særlige stævner og arrangementer, f.eks. fællesspisninger, børnefødselsdag, el.lign., er det en god idé at kontakte mig forinden og i god tid. Jeg vagtplanlægger sædvanligvis en måned frem.


Åben hal(v)-leg – dvs. fri afbenyttelse af hal 1 (den nye hal), når den ikke er i brug, oplever jeg som en succes. Jeg knuselsker tanken om, at unge mennesker og familier finder sammen og dyrker sport i stedet for sofaen og telefonen. I skolernes sommerferie vil der dog som udgangspunkt være lukket ned for muligheden.


Cafe Hangout vil ligeledes være lukket, frem til foreningsaktiviteterne starter op.


Mad og selskaber?

Jeg bliver af og til spurgt, om jeg kan lave festmad. Og nej, det er ikke min spidskompetence. Jeg har lidt for mange kasketter, til at jeg har tid til at kræse om enkelte selskaber. Det er foreningslivet, hverdagen og fælles arrangementer, jeg brænder for. Jeg har dog et par dygtige kokke i netværket, der evt. kan hjælpe.


Hun må da tjene styrtende med penge?

Øh, nej. Og jeg skal helt sikkert ikke begynde at regne på min timeløn. Der er flere aftener og weekender, hvor det ikke kan svare sig at holde åbent. Men med god støtte fra foreningslivet og frikvartersåbent kan jeg sikre et samlet positivt resultat, der gør det muligt for mig at have unge på arbejde om aftenen og i weekenden, så jeg kan jeg få mere tid til at være sammen med min familie, planlægge spændende arrangementer og deltage i møder i ”den klassiske fritid” (og forhåbentlig nå en arbejdsuge på under 50-70 timer😅)


Jeg har været sindssygt heldig med de unge mennesker, jeg har haft ansat, og de har ikke kun udvist stor grad af selvstændighed og ansvarsfølelse men også været med til at opbygge et helt nyt koncept, og jeg er dem dybt taknemmelige.


Jeg er ligeledes megataknemmelig for alle jer i Skødstrup, der har besøgt og støttet Cafe Hangout. I er simpelthen fantastiske. Tak for jer ❤️

306 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page